Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (2024)

Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (1)
Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (2)
Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (3)
Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (4)

Osby Camping is een fijne 3 sterren camping in het Zweedse Osby, in het groene Skåne. Het betreft een middelgrote camping met ongeveer 123 plaatsen. Een gezellige kampeerplek voor families met kids en wandelaars en fietsers. De camping heeft een centrale ligging, heeft mooie grote campingplekken met genoeg vermaak voor de kids. Op deze website bekijk je praktische tips en weetjes over deze kampeerplek en vertellen wij over de meest gebruikte Nederlandse boekingssites voor de beste plekjes en kampeervakanties in Osby.

Bekijk beschikbaarheid

Lijst met onderwerpen

  • Aanbiedingen Osby Camping augustus 2024
  • Boekingshulp: in 5 stappen de camping boeken
  • Alles wat je moet weten over jouw campingvakantie in deze regio
  • 6 tips voor goedkoop kamperen op Osby Camping in Skane-Lan
  • Een staplek voor jouw tent, caravan, camper of vouwwagen
  • Top 10 boekingssites augustus 2024
  • Actuele weerbericht voor Osby
  • Veelgestelde vragen over kosten en staplekken

Aanbiedingen Osby Camping augustus 2024

Op zoek naar een heerlijke plek voor een vakantie met het gezin, kids of met een groep vrienden? Osby Camping reserveren is al jaren een begrip. Dit kindvriendelijke kampeerterrein is gesitueerd in het diverse Osby. We vinden het terug in de regio Skåne in Zweden. Het is heerlijk vertoeven op de gunstig gelegen staplekken voor camper, tent, vouwwagen of caravan. Tip: het wordt aanbevolen om tijdig te boeken. Een groot deel van de aanwezige gezinscampings in Osby zijn soms al een half jaar voor het hoogseizoen (juli en augustus) volgeboekt. Je kunt vanzelfsprekend gaan voor een last-minute Osby Camping kampeer aanbieding. Maar, goed om te vermelden: de kans is groot dat de meeste staanplaatsen dan niet meer beschikbaar zijn. Honden en huisdieren op aanvraag. Op deze website lees je ook alles over Glamping.

  • Vakantiepark Osby is een heel populair 3 sterren kampeerpark in Osby, in het groene Skane-Lan.
  • Een ongedwongen plek om te kamperen met een vouwwagen, caravan, tent of camper.
  • Goede sanitaire ruimtes (wc, douches) op deze familiecamping en voor de kids zijn er volop mogelijkheden in de omgeving.
  • Uitstekende bereikbaarheid, het personeel zorgt voor een gezellige sfeer.
  • Zie de website voor jaarplaatsen en andere accommodaties als stacaravans en vakantiehuizen.

Goedkoop Osby Camping boeken

  1. Selecteer boekingssite

    Osby Camping en gerelateerde parken reserveer je gemakkelijk bij een aantal erkende boekingssites. Veel kampeerders boeken een staplek rechtstreeks via ANWB Campings. Andere sites waar je soortgelijke, maar ook 5-sterren campings in Osby kunt vergelijken zijn: vacansoleil.nl & campingplekken.nl. Rechtstreeks reserveren kan vaak ook. Je kunt dit doen per telefoon, per mail of via de website van de campinghouder.

  2. Campingplek kiezen

    Deze geliefde middelgrote camping heeft plusminus 123 plekjes. Het is een mooie mix van staanplaatsen. Er is keuze uit extra ruime overnachtingsplekken voor een grote caravan of camper. Andere mensen gaan liever voor een knusse plek, perfect voor de kleine kampeerder. Op of rondom deze plek heb je ook de keuze uit comfortabele stacaravans, chalets, vakantiehuisjes, groepsaccommodaties, vakantieboerderij, bungalows.

  3. Kies de vertrekdatum

    Kies de gewenste datum van aankomst en de duur van jouw vakantie. Ben je van plan om in het hoogseizoen (juli of augustus) te gaan? Dit kan zijn de zomervakantie of meivakantie? Het is dan handig om ruim op tijd te boeken. De mooiste plekjes zijn namelijk al snel vol. Dat geldt ook voor seizoensplaatsen. Ook bij aankomst op feestdagen zoals Pasen, Hemelvaart of Pinksteren zijn de plekjes sneller gevuld. Het is ook goed om te denken aan de nationale feestdag: 6 juni Nationale Dag.

  4. Betalen en afronden

    Zodra je jouw staplek hebt geselecteerd vul je jouw gegevens in en kan je de boeking voltooien. Bij de meeste touroperators betaal je simpel en snel met iDeal, creditcard of overschrijving. Zo nu en dan vraagt men om een aanbetaling van 25% of 30%. Het overige bedrag betaal je bij aankomst of kort daarvoor. De boekingsbevestiging krijg je ook op de mail. Op de dag dat je aankomst is het handig om deze bij je te hebben. De receptie zal er om vragen.

  5. Kampeerchecklist

    De dag van vertrek komt dichterbij! Ga je met de tent? Zoals een belltent, noktent, tunneltent, daktent? Denk dan aan zaken als parasol, hamer, haringen, tenttapijt, grondzeil, gasflessen, slaapzakken, waslijn en wasknijpers, kooktoestel en kookgerei, verlichting. Boek je een plekje voor de caravan? Let dan ook op spullen zoals disselslot, voortent, luifel, grondzeil, levellers, caravanspiegels, rubberen hamer, disselweger, gasfles en skottelbraai of bbq, campinglamp, campingstoel en inklaptafel, waslijn. Warme kleding is ook erg belangrijk. Het verschil in temperatuur overdag en in de avond/nacht is groot. De afstand vanaf Utrecht is gemiddeld gezien 666 kilometer (7,5 uur rijden). Per mail kan je wellicht de actuele route bekijken.

Goedkoop kamperen: reservering voor lage prijzen?

Klik op een vertrekdatum en vind deals en (last-minute) vakantie aanbiedingen

Bekijk kampeeraanbiedingen

Kampeervakantie augustus 2024 nader toegelicht

Park Osby Camping is een veel gekozen Zweedse camping in Osby die gelegen is in Skane-Lan. We spreken over een middelgrote camping met zo’n 123 plaatsen. De afstand vanaf Utrecht is 666 kilometer. Calculeer een reistijd in van 7,5 uur. Je kan dingen afrekenen met de Zweedse Kroon (SEK). De lokale taal is Zweeds. Het type stekker is C + F. Het netnummer is +46. De netspanning is 220 Volt. Het landelijke noodnummer is 112. Een basis-campingovernachting in deze streek kost +/- €25,75 per staplek. In Zweden leven nu zo’n 9 miljoen ingeschreven inwoners. De nationale hoofdstad is Stockholm. De belangrijkste religie is luthers (87%). Landelijke luchthaven(s): Gothenburg (GOT), Karlstad (KSD) en Stockholm (STO). Houd rekening met de nationale feestdag(en): 6 juni Nationale Dag. Bekijk ook campingplekken in Udine, Carteret & Hasle.

Naam campingOsby Camping
LandZweden
GebiedSkåne
PlaatsOsby
Soort campingMiddelgrote camping
Aantal staanplaatsen123 plaatsen
Afstand (vanaf Utrecht)666 kilometer
Actuele reistijd 7,5 uur

Goedkoop kamperen op Osby Camping

Ga jij lekker goedkoop kamperen op Osby Camping? Deze accommodatie beheert diverse staplekken tegen een lage prijs. Je komt dan uit op de kleinschalige plekken van zo’n 50 m2. Perfect voor een tent, vouwwagen of kleine caravan. Normaliter incl. elektriciteit 10 – 16 ampère en een watertappunt. Grote kampeerplekken vanaf 95 m2 geven extra comfort. en zodoende handig voor vakantiegangers met een grote caravan of camper. Vakantie vieren met een eigen accommodatie zoals tent of caravan is flexibel en heel goedkoop. In deze streek betaal je gemiddeld genomen €25,75 per dag/nacht. Tevens zijn er nog kostenposten als kampeeruitrusting, autokosten, eten/drinken en excursies. Hieronder kan je aan de slag met zes tips voor een heerlijke voordelige campingvakantie in Skåne.

Handige bespaartips voor kampeervakantie

  1. Vergelijk campingprijzen en ga buiten het hoogseizoen.
  2. Doe vooraf boodschappen en eet/kook zoveel mogelijk in je eigen tent of caravan.
  3. Kijk of je kampeerspullen tweedehands kunt kopen.
  4. Boek eventueel een aantal dagen een gemeente/boerencamping (vanaf €18,25 voor een overnachting).
  5. Profiteer van last-minute kortingen en reserveer vlak voor vertrek een accommodatie.
  6. Controleer de actuele vroegboekkorting en boek een half jaar tot jaar van tevoren al jouw staanplaats.

De juiste staplek voor jouw accommodatie

Kampeerplekken op camping Osby zijn doorgaans geschikt voor vouwwagen, tent, camper of caravan. Hieronder check je de diverse type staplekken met de voordelen. Vind ook parken in de regio zoals: First Camp Mölle-höganäs, First Camp Åhus-kristianstad en Camping Tobisvik.

  • Tentplek: Gezellige tentplaats geschikt voor pop-up tent, tunneltent, piramide tent, daktent.
  • Vouwwagen / tenttrailer: Overal eenvoudig overnachten met je eigen
  • Caravan: Je eigen sanitair, koelkast en bed.
  • Camper / kampeerauto: Perfect voor een rondreis. Je rijdt ook eenvoudig door andere stukken van Skane-Lan en Zweden.
  • Ingerichte tent / Glamping: Je hoeft zelf niks mee te nemen of op te zetten (op aanvraag).
  • Stacaravan / Mobile-home: Maximaal comfort in een eigen recreatiewoning op het park (op aanvraag).

Vind een staplek op vakantiepark Osby

Profiteer van de vroegboekkorting en last minute aanbiedingen

Bekijk camping

Top-10 boekingssites augustus 2024

Meteen een staanplaats op Osby Camping boeken, of een gerelateerde camping? In het onderstaande stukje bespreken we onze top-10 reisorganisaties voor het reserveren van verschillende soorten kampeerplekken. Je profiteert van een ruim aanbod, je kunt eenvoudig zoeken en je kunt direct online betalen.

  1. ANWB camping: Ruim aanbod met voordelige staplekken.
  2. Vacanceselect: Online boeken en eventueel telefonische ondersteuning.
  3. Eurocampings / ACSI: De beste meivakantie en zomervakantie deals.
  4. Allcamps: Duidelijk prijzen en geen onverwachte kosten.
  5. Suncamp Holidays: Snel en zonder gedoe een onbezorgde kampeervakantie boeken.
  6. ROAN: Eerlijke voorwaarden voor jou als kampeerder.
  7. Eurocamp: Gemakkelijk en voordelig een kampeervakantie boeken.
  8. Rent-a-Tent: Zowel interessant voor gezinnen met kinderen als ouderen.
  9. Vacansoleil: Speciale deals in de voorjaars- en zomervakantie.
  10. Booking.com: Ruim aanbod met voordelige staplekken.

Tip: doorzoek ook de mooiste campingreizen naar Skane-Lan bij erkende reisbureaus zoals Vakantiediscounter, Corendon, D-reizen, Prijsvrij, Sunweb of Thomas Cook, de Jong Intra Vakanties, BeachCheck, Suntip, Alltours.

Weersverwachting 7 dagen voor

Lekker onbezorgd luxe kamperen in Osby? Check dan vooraf wel even het weer. Je verblijft hier in een zeeklimaat en landklimaat. De gemiddelde jaartemperatuur is 6,0 graden °C. Met 26,0 graden celsius °C is juli de maand met de hoogste temperaturen. De maand januari is niet heel prettig voor kampeerders met gem. 2,0 graden celsius °C. Een fijne kampeertijd is maart, juni en eind augustus. Hierna delen wij het 7-daagse weerbericht voor Osby .

Weersvoorspellingen donderdag 1 augustus 2024 en verwachting van komende week

FAQ over jouw aanstaande campingvakantie

Welke ervaringen hebben kampeerders met de camping?

Aan een meer gelegen hellend kampeerterrein. De camping wordt omringd door bomen. De kampeervelden met genummerde staanplaatsen liggen deels onder enkele bomen en deels op een open veld. Hierdoor hebben kampeerders maar weinig beschutting. De camping beschikt over een kookgelegenheid. Er is een langgerekt, geleidelijk aflopend gras- en zandstrand met een toilet, een zwemsteiger.

Waar kan ik camping Osby voordelig boeken?

Osby Camping is een schitterend recreatiepark in het Zweedse Osby. De tarieven zijn redelijk gelijk aan kampeerplaatsen in de buurt (vanaf €25,75 per 24 uur). Zit je door werk of school vast aan de zomervakantie? Het wordt aanbevolen om op tijd te boeken. Over het algemeen is de beschikbaarheid dan voldoende, krijg je een mooi groen plekje en in sommige gevallen staat er een stukje vroegboekkorting tegenover. Ben je niet gebonden aan een bepaalde periode? Mogelijk is dan een last-minute een goed idee. Je kunt waarschijnlijk deze camping goedkoop reserveren bij de ANWB of rechtstreeks via de website van de camping in Skane-Lan. Informeer ook naar vergelijkbare accommodaties op goede campingketens zoals Alannia, Yelloh! Village, Qualité campings, Aquadis Loisirs, First Camp, Villagi Gran Vacanze of Campéole campings, Orbitur, Sandaya, Huttopia, LeadingCampings, Ciela Village.

Welke excursies, dagtrips en activiteiten zijn er?

Skåne is een omgeving waar je heerlijk kunt kamperen. Voor de natuurliefhebber zijn er tal van mogelijkheden. Te voet of te fiets kan je de omgeving eenvoudig verkennen. Zoals in het bos of aan het water. Daarnaast worden er ook sportieve activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van hardlopen of mountainbiken. Uiteraard kan je hier ook lekker zwemmen in de buurt. In de omgeving vind je authentieke stadjes waar je in contact komt met de kenmerkende cultuur. Bezoek ook eens de typische Zweedse bakkerijen en proef de lokale snacks en lekkernijen. In de buurt van de kampeerplek zijn er voldoende faciliteiten zoals supermarkten, bakkerijen en banken.

Is het kampeerpark eenvoudig te bereiken per auto?

Osby Camping heeft een uitstekende bereikbaarheid. Deze campingvakantie heeft een afstand van 666 kilometer reisafstand van Utrecht. Dat wil zeggen 7,5 uur rijden. In de kampeerbeschrijving vind je de inchecktijden. Parkeerruimte is er voldoende. Je betaalt alleen tol voor een aantal bruggen en de binnensteden van Stockholm en Göteborg. Een vignet is niet verplicht. Het adres van de camping (Ebbarpsvägen 84) kan je bekijken via internet.

Wat voor staplekken zijn er?

Het is een middelgrote camping met 123 campingplekken. Jij kan op deze kampeerplekken uitstekend terecht met een tent, tenttrailer, kampeerwagen of kampeerauto. Je kunt kiezen voor een kleine plek 35 m2 voor 2 personen, maar daarnaast ruim opgezette plekken tot 100 m2 voor complete gezinnen. Qua sanitaire voorzieningen is er voldoende. Elektra en een waterput zijn meestal aanwezig. Bij je boeking kun je eventueel vragen naar een schaduwplek. Controleer ook vooraf wat de policy is voor honden en huisdieren.

Osby Camping (Osby) in Zweden boeken (2024) (2024)

References

Top Articles
Bbwcumdreams
Ana Clara Cangussu
My Arkansas Copa
Koopa Wrapper 1 Point 0
Live Basketball Scores Flashscore
Koordinaten w43/b14 mit Umrechner in alle Koordinatensysteme
Nordstrom Rack Glendale Photos
Monticello Culver's Flavor Of The Day
Best Restaurants In Seaside Heights Nj
Craigslist Free Grand Rapids
Culvers Tartar Sauce
อพาร์ทเมนต์ 2 ห้องนอนในเกาะโคเปนเฮเกน
5808 W 110Th St Overland Park Ks 66211 Directions
Koop hier ‘verloren pakketten’, een nieuwe Italiaanse zaak en dit wil je ook even weten - indebuurt Utrecht
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
D10 Wrestling Facebook
Theresa Alone Gofundme
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
Charter Spectrum Store
Craigslist West Valley
Conan Exiles: Nahrung und Trinken finden und herstellen
Halo Worth Animal Jam
Samantha Aufderheide
Encore Atlanta Cheer Competition
Rochester Ny Missed Connections
8000 Cranberry Springs Drive Suite 2M600
Airtable Concatenate
Craigslist Panama City Beach Fl Pets
Avatar: The Way Of Water Showtimes Near Maya Pittsburg Cinemas
Dal Tadka Recipe - Punjabi Dhaba Style
800-695-2780
Publix Christmas Dinner 2022
Delta Math Login With Google
Mercedes W204 Belt Diagram
Missing 2023 Showtimes Near Grand Theatres - Bismarck
Warren County Skyward
Lichen - 1.17.0 - Gemsbok! Antler Windchimes! Shoji Screens!
Jewish Federation Of Greater Rochester
My.lifeway.come/Redeem
9781644854013
Troy Gamefarm Prices
South Bend Tribune Online
Second Chance Apartments, 2nd Chance Apartments Locators for Bad Credit
Best Restaurants West Bend
Ehc Workspace Login
Breaking down the Stafford trade
Deezy Jamaican Food
Actress Zazie Crossword Clue
Sams La Habra Gas Price
What Is The Gcf Of 44J5K4 And 121J2K6
Southwind Village, Southend Village, Southwood Village, Supervision Of Alcohol Sales In Church And Village Halls
Scholar Dollar Nmsu
Latest Posts
Article information

Author: Barbera Armstrong

Last Updated:

Views: 5528

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Barbera Armstrong

Birthday: 1992-09-12

Address: Suite 993 99852 Daugherty Causeway, Ritchiehaven, VT 49630

Phone: +5026838435397

Job: National Engineer

Hobby: Listening to music, Board games, Photography, Ice skating, LARPing, Kite flying, Rugby

Introduction: My name is Barbera Armstrong, I am a lovely, delightful, cooperative, funny, enchanting, vivacious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.